Coaching – Individueel

Wil je persoonlijke resultaten, direct op jouw situatie gericht? Heb je een probleem waar jij mee zit? Kan je niet volmondig JA zeggen op de vraag of je echt gelukkig bent? Weet je niet waar jouw problemen liggen maar je voelt je niet happy? Wil een groep werknemers individueel laten coachen? Start dan een individueel coachingstraject!

Onze coachingsprogramma’s vinden voornamelijk buiten plaats, omdat daar meer ruimte is voor onze eigen ontwikkeling.  De coaching heeft Persoonlijk Leiderschap als doel en is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij gaan uit van eigen kracht en sturen aan op het naar boven halen van deze kracht door het verkrijgen van inzicht in eigen drijfveren en (in)effectieve patronen. 

 

 

Persoonlijk Leiderschap

When we don’t talk about how we feel and ask for what we need, we often shut down, act out, or do both.

Pas wanneer je de onderliggende drijfveren van jezelf kent kun je bewust richting geven aan processen, kun en durf je authentiek te zijn en op die manier je keuzes te maken. Dan kun je ook richting geven aan je leven en streef je persoonlijke doelen na. Diepgaande kennis en erkenning van jezelf staat centraal bij de vorming en ontwikkeling van een zelfbewuste, zelf-effectieve echte persoonlijkheid. Een zelfkritische open grondhouding vormt de basis. Binnen de programma’s rondom Persoonlijk Leiderschap wordt een stevige basis gelegd voor jouw persoonlijke ontwikkeling zodat het handelen als vanzelf voortkomt uit jouw kernwaarden en jouw krachten volledig benut worden.

Jennie Pouwels – De diepte in

De omgeving heeft een hele sterkte invloed op hoe wij denken, hoe creatief wij zijn maar ook hoe we in contact staan met onszelf en de ander. We komen makkelijker tot diepgaande analyses en effectieve oplossingen voor structurele problemen. Daarnaast communiceren we, in de natuur, makkelijker en meer openen met elkaar waardoor werken aan deze kernprocessen sneller gaat.

Wil je echt de diepte in en durf je te springen? Wil je kijken naar je ineffectieve patronen en het effect daarvan op zowel prive als werksituaties? Of zoek je naar een antwoord op de vraag “waarom overkomt mij dit altijd”?

Samen bespreken we in een intake gesprek de mogelijkheden voor jou, de persoonlijke doelen maar ook praktische zaken als waar we onze sessies gaan doen, hoeveel sessies we denken nodig te hebben, etc.

 

Roeland van Oss – De hoogte in

Combineer coaching met bergsport en ga een of meerdere dagen mee de bergen in. Plan samen een berg als doel waar we naartoe werken. Tijdens dat proces kijken we ook naar jou als persoon: waar wil je aan werken; wat speelt er; welke patronen heb je en welke werken niet voor jou; wat kan jij eraan doen?

De natuurlijke omgeving van de bergen waar we te gast zijn, zorgt voor een open mind, een betere focus en sneller leerresultaat. Je komt zonder afleiding sneller tot de kern en het coachingstraject heeft meer diepgang.

In een intake gesprek bespreken we de mogelijkheden. Coaching in de bergen/tijdens activiteiten kan alleen geboekt worden per dag/meerdere dagen.

Reviews van enkele deelnemers

”Ik ben mezelf enorm tegen gekomen en heb daarom veel stappen kunnen maken. Mijn doel was om mijn muurtje af te breken en voor mijn eigen geluk te gaan. Echt te durven genieten, dingen doen waar ik gelukkig van word, niet bang voor wat de maatschappij
daarvan zal vinden en durven te laten zien hoe ik me voel. Ze hebben me hierbij enorm ondersteund, gaven me het gevoel dat ik er echt mag zijn en mijn eigen geluk moet nastreven. Dit deden ze door me te stimuleren, het voorbeeld te geven, door me het topje van de berg te laten zien en er overheen, me recht in de ogen te kijken en de juiste vragen te stellen in een veilige open sfeer.”

“Ze heeft mij weer kennis laten maken met de persoon die ik écht ben. Met haar wilskracht en mensenkennis heeft ze de vele diepe onderhuids schuilende maskers bij me afgedaan. Ik vond opnieuw het vertrouwen in mijn eigen ik. Met haar woorden en energie geeft ze me een gevoel van veiligheid dat ik eerder niet kende. Met het tonen van haar eigen kwetsbaarheid en
eerlijkheid geeft ze me het gevoel van ‘erkenning’ en dat ik niet ‘alleen’ ben. Met haar optimistische realisme en vertrouwen geeft ze me dat nodige duwtje in de rug, hoop voor de toekomst. En met haar warmte, humor en het geduld door enkel ‘gewoon even aanwezig te zijn’ weet ze pijn te verlichten die voorheen onverdraagzaam leek. Het valt dan ook niet in woorden uit te leggen hoe dankbaar ik hiervoor ben!” 

”Ben vooral open en eerlijk richting jezelf en richting haar. Ze weet de juiste vragen te stellen en een goed luisterend oor te zijn. Door de vriendelijkheid, openheid en veilige uitstraling die ze heeft is het vertrouwen er snel en kon ik echt aan mezelf werken. Soms was de feedback hard en treffend maar altijd in een vriendelijk, positief en open sfeer. Ik heb er veel aan gehad en durf nu mezelf te zijn en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.Ben eerlijk, ben open, ben gemotiveerd en ze zal je met plezier en overgave verder helpen in je ontwikkeling!”

Agenda PersonalPeaks

Trainingen Persoonlijk Leiderschap

 

  Wil je ook beter richting kunnen geven aan je eigen leven, persoonlijke doelen stellen en deze bereiken? Waarom doe je dit dan niet? Jij beslist of succes en succes toeval is of gegarandeerd. Wil je op een natuurlijkere manier leiding geven aan jezelf & jouw team de workperformance van jezelf en jouw medewerkers laten stijgen en hier daadwerkelijk op kunnen sturen?

  Ga dan met ons mee voor een ‘High Intensity Weekend’  coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap. We gaan 3 dagen kneiterhard aan onszelf werken en het proces induiken. Dit doen we op een nog nader te bepalen locatie in Nederland, maar zeker in de ongerepte natuur.

  Voor meer informatie stuur ons een mail naar info@personalpeaks.nl. Durf jij het proces aan te gaan?

  “Verschillende onderwerpen (zoals connectie, kwetsbaarheid, schaamte) werden aangesneden (in dienst van persoonlijke ontwikkeling) en juist daar waar we tot de kern komen durven Roeland en Jennie door te vragen; altijd vanuit acceptatie en respect (voor de keuzes) van de ander. We leerden niet alleen tot onszelf te komen maar ook de ander volledig te accepteren. “Owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing that we will ever do”. Roeland en Jennie weten wat er wordt verstaan onder: “owning your story”. Als gids, coach maar bovenal als mens weten Roeland en Jennie je te inspireren. Ik hoop dat jij de kans krijgt om uit te zoeken wat dit voor jou betekent!”

  (deelnemer augustus 2020)

  Jennie Pouwels - Roeland van Oss

  info@personalpeaks.nl

  © PersonalPeaks 2020